субота, 11. децембар 2010.

pornic opasan po zivotPodaci istrage, koji su objavljeni danas, pokazuju da je tridesetogodišnja dadilja Nichola Paginton preminula usled zastoja srca, verovatno zbog jakog seksualnog uzbuđenja.

Nichola Paginton, 30-godišnja Britanka iz Gloucestera prošlog je oktobra pronađena mrtva u krevetu s pornografskim sadržajem na svom lapopu, a pokraj nje je bio vibrator. Patolog je rekao da je Paginton umrla od srčane aritmije, do koje je najverovatnije došlo zbog seksualnog uzbuđenja.

S njim se složio i mrtvozornik Alan Crickmore koji dodaje kako je verovatno do fatalne aritmije dovela ‘aktivnost pre smrti’. Detektiv Gavin Webb kazao je da je policiju pozvala nena poslodavka Sarah Griffiths koja je posetila Paginton nakon što se ova nije pojavila na poslu.
Kada nitko nije otvarao vrata, Griffiths je potražila pomoć susede Michelle Grant. Paginton su videle kroz prozor kako leži na krevetu, a na grudima joj je sedela mačka. ‘Kada su provalile u stan, shvatile su da je Paginton mrtva. Pored nje su pronašle laptop i vibrator’, ispričao je Webb.

Нема коментара:

Постави коментар